gradmariusȘoimii Lipova a demonstrat că este o nucă tare a acestui campionat și sâmbătă, când a reușit – surprinzător – să învingă liderul. Elevii lui Marius Grad au trecut de Pecica lui Mihai Petcuț cu scorul de 1-0, singura reușită a partidei aparținându-i lui Radu Petrilă în minutul 12. „A fost un meci greu, de angajament, disputat pe un teren dificil. Astfel, partida a fost una mai mult de luptă, fără prea multe veleități tehnice. Scorul este însă unul meritat, am avut și noi și ei ocazii, dar la fotbal contează golul. Dacă nu înscrii, nu ai cum să învingi”,consideră Grad.
Fostul fundaș central al UTA-ei a reușit să o ducă pe Lipova – formație nou promovată – pe locul trei în clasament. „Ne așteptam la orice înaintea începerii sezonului, dar ne bucurăm pentru locul ocupat. Ne-am dorit să facem o echipă competitivă, echilibrată, dar unele jocuri le-am început timorați. Am reușit să aducem jucători pe ultima sută de metri și să avem un lot bun. Nu ne gândim la promovare acum, pentru a reușit asta trebuie să ai un plan de la începutul sezonului. Dar nu ascund faptul că vreau să câștig fiecare meci, nu pot să îmi propun egal sau înfrângere”.
Runda viitoare, Lipova se deplasează la Șofronea: „Nu cred că jucătorii vor fi relaxați, nu au de ce, pentru că la urma urmei ei joacă pentru niște bani pe care îi obțin după victorii”, a adăugat Grad.

Recomandările redacției