Trei arădeni deținători ai Licenței B UEFA și-au depus candidatura pentru cursurile Licenței A, însă doar unul dintre ei a îndeplinit baremul, în urma probei scrise, teoretice și interviul susținut în fața membrilor comisiei. E adevărat, la limită. Este vorba despre Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”. Din păcate, Radu Anca și Flavius Sabău, antrenorii divizionarelor terțe Lunca Teuz Cermei și Șoimii Lipova sunt nevoiți să-și încerce șansa anul viitor sau să conteste decizia școlii federale de antrenori până vineri.
„Oficialul” utist va începe cursu­rile la finalul lunii martie, dată la care ar trebui să aibă în buzunar și diploma în management sportiv, de la prima sesiune organizată Unversitatea Aurel Vlaicu în colaborare cu Federația Română de Fotbal. „Fiecare își clădește cariera cum crede de cuviință. Nu știu dacă o să îmbrățișez vreodată cariera de antrenor, doar că am realizat că trebuie să am dimensiunea completă a fe­nomenului. Ca și conducător de club, trebuie să înțeleg și perspectiva antrenorului, cu scopul de a-i sprijini cât pot de mult activitatea”, a precizat Grădinariu.
Ultimul arădean care a intrat în posesia Licenței A UEFA a fost Cristian Păcurar, antrenor secund al echipei fanion a Aradului.

Recomandările redacției