Între cei 254 de afiliați care au votat pentru la alegerile FRF de miercuri s-au aflat și arădenii. Șapte la număr, între care vârf de lance a fost divizionara secundă UTA, reprezentată la Casa Fotbalului de Codru Grădinariu.
Victoria lui Răzvan Burleanu a fost pur și simplu zdrobitoare, cu 168 de opțiuni exprimate în favoarea sa, pe lângă cele 78 de voturi luate de Ionuț Lupescu și cele 8 ale lui Marcel Pușcaș. „Cred că, într-adevăr, a surprins ma­niera clară în care a câștigat fostul și actualul președinte. Vor­bind acum în numele clubului UTA, am avut o colaborare foar­te bună cu Federația și sunt convins că o să avem în continuare. Sigur, au mai existat și mici sincope, ca și chestiunea cu drepturile TV sau unele arbitraje, dar – per ansamblu – am fost fost mulțumiți. Mai puțin eu, însă colegii din conducerea UTA-ei care au mai lucrat și cu fosta conducere a FRF au remarcat și ei o o schimbare clară de atitudine. Într-adevăr, există o altă abordare, ușile FRF sunt des­chise la orice nivel, există o comunicare foarte bună și, ceea ce este – poate – și mai important, promptă. Pe de altă parte, nimeni nu poate contesta competențele celorlalți candidați, și-au făcut și ei o campanie bună, doar că într-o democrație decide majoritatea. Oricum, UTA își vede de drumul său, de proiectele sale, convinsă de colaborarea bună cu Federația și în următorii patru ani”, a subliniat directorul general al „Bătrânei Doamne”.
Vă reamintim că pe lângă (re)alegerea șefului FRF, miercuri, la Casa Fotbalului, s-a cristalizat și componența Comitetului Executiv și anume:
Preşedinte: Răzvan Burleanu (preşedinte FRF)
Vicepreședinți: Gino Iorgu­lescu (președinte LPF) și Octavian Goga (reprezentant al Asociațiilor Județene de Fotbal)
Membri: Valeriu Argăseală (re­prezentant Liga I), Cristian Tănase (reprezentant Liga I), Marius Burcă (reprezentant Liga a II-a), Marcel Ghergu (reprezentant Liga a II-a), Florin Dăscălescu (reprezentant Liga a III-a), Florin Spînu (reprezentant Liga a III-a), Alin Cioban (re­prezentant fotbal feminin), Cătălin Cighir (reprezentant cluburi cu activitate exclusivă de copii și juniori), Cristi Vornicu (reprezentant futsal), Kyros Vassaras (președinte CCA), Emilian Hulubei (președintele sin­dicatului fotbaliștilor) și Mihai Stoi­chiță (președintele Comisiei Tehnice a FRF).

Recomandările redacției