Grădinariu – pe parchet alături la „Împreună pentru Robert”; tricourile lui Man și Botiș – vândute în scop caritabil

0
440

„Împreună pentru Robert”, meciul caritabil programat în Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a avut o distribuție de gală, cu nume precum Mirel Rădoi, Gicu Grozav sau Nicolae Stanciu care au jucat fotbal din suflet pentru Robert Roman. Acesta este băiatul de 14 ani, diagnosticat cu leucemie, al lui Adrian Roman, portarul Olimpiei Aiud. La inițiativa antrenorului albaiulian Mihai Manea, în Cetatea Unirii a ajuns generația de tehnicieni UEFA licența A 2018, din care face parte și Codru Grădinariu.
Directorul general al UTA-ei a contribuit la spectacolul de pe parchet, dar a și dus cu el tricourile arădenilor Dennis Man și Sorin Botiș, cumpărate în scop caritabil. S-au format două echipe în care s-au regăsit, printre alții: Adrian Roman, Gicu Grozav, George Țălnar, Mihai Dăscălescu, Ciprian Selagea, Ionuț Grozav, Adrian Potopea, Armando Popescu, Cristian Petropulos, Vali Drăgan, Cătălin Crișan versus Petre Clep, Mirel Rădoi, Florin Nofitovici, Decebal Grădinariu, Mihai Manea, Nicolae Stanciu, Mugur Gușatu, Dorin Toma, Mihai Ianovschi, Dan Chilom, Tibi Lung sau Emil Dică. În cele din urmă, echipa lui Grădinariu avea să câștige cu 6-5.
Lucrul cel mai important a fost că în urma acestei acțiuni s-au strâns peste 20.000 de lei, sumă provenită din donațiile persoanelor aflate la sală în calitate de spectatori (6.600 de lei), banii oferiți de jucătorii implicați în meci și din licitația de tricouri ce a avut loc la masa festivă (aici totalizându-se în jur de 6300 de lei și încă 1000 de euro). Au fost cumpărate tricourile lui Rădoi (de către Nicușor Stanciu), N. Stanciu (de către Mirel Rădoi), D. Goian (Claudiu Vulpe), Mitriță și Botiș (Armando Popescu), D. Niculae (Ciprian Selagea), Pancu (Emil Dică), D. Man (George Rusu). Cel mai generos a fost Mirel Rădoi, care a achiziționat tricoul albaiulianului Nicolae Stanciu contra sumei de 1000 de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.