slujireÎnaltpreasfinţitul Timotei, Arhiepiscop al Aradului, alături de un sobor de preoţi, a săvârşit, zilele trecute, slujba sfinţirii Grădiniţei cu Program Normal nr. 11 din Arad, care funcţionează în imobilul Parohiei Arad Micălaca Veche III. În cuvântul adresat celor prezenţi Chiriarhul Aradului a subliniat rolul deosebit de important pe care învăţământul, alături de familie şi Biserică, îl poartă pentru creşterea curată a copiilor.
Parohia arădeană oferă în mod susţinut asistenţă religioasă copiilor din grădiniţă, în fiecare zi de joi diaconul Vlad Oneţ fiind prezent în mijlocul lor pentru a le pune la suflet, din fragedă pruncie, cuvântul lui Dumnezeu.
„Evenimentul încununează efortul parohiei, al Primăriei Municipiului Arad, al dăscăliţelor Grădiniţei, al părinţilor şi bunicilor copiilor de-a lungul unui an de muncă, când s-au executat lucrări de hidroizolaţii, schimbare a acoperişului clădirii, înlocuirea geamurilor şi uşilor, izolare termică, reparaţii la interiorul clă­dirii, înlocuire instalaţie electrică, montare centrală gaz, calorifere, recompartimentare a unor săli de clasă“, ne-a declarat părintele Mircea Bupte, de la parohia Micălaca Veche.

Recomandările redacției