Pâncotanii rămân cu punctul cucerit cu ocazia vizitei celor de la Păuliș în prima rundă, după confruntarea cu una dintre formațiile ce vizează locul 1 în prezenta stagiune a Ligii a IV-a Arad. În ciuda victoriei la scor, Curticiul nu a avut un meci tocmai ușor în Podgorie. Portarul Lucian Mucha și-a adus și el din plin aportul la câștigarea celor trei puncte apărând, printre altele și un penalty executat de căpitanul Sergiu Dragalina, la scorul de 1-0 pentru „grăniceri”.
Cum s-au marcat golurile:
0-1 (min. 28): Avrămuțiu a recuperat o minge degajată de Dragalina și a marcat la colțul lung
0-2 (min. 64): Brândușe a pus latul la o minge câștigată în careu de Alin Mihai
0-3 (min. 70): Gurban a driblat doi fundași și a marcat la colțul scurt
0-4 (min. 84): Morar a primit o minge în diagonală de la Alin Mihai, a driblat un fundaș și a marcat
Ovidiu Bulzan a rămas pe margine din cauza unei accidentări și a încercat să-și ajute cum a putut colegii din spațiul tehnic: „Chiar dacă avem o echipă tânără cu copii și de 15 ani, astăzi, în prima repriză nu s-a văzut lipsa de experiență. Am dominat partida, am luat gol pe o greșeală personală, altfel ei au avut un singur șut pe spațiul porții. Dacă reușeam să egalăm din penalty, poate mai conctretizam una sau două din ocaziile avute și alta era soarta partidei. În a doua repriză, tot pe o greșeală personală, am luat și golul de 0-2 și apoi s-a văzut diferența de pregătire și experiență. Nu am mai putut să revenim, iar adversarul a fost pragmatic și am pierdut la un scor nemeritat. Dar nu pe Curtici vrem noi să-i batem, trebuie să batem pe cine trebuie, echipele de același nivel cu al nostru. Cel puțin acasă jucăm bine, în deplasare ne mai pierdem un pic cu firea, dar e normal la lotul care îl avem. Continuăm cu pregătirea, sunt convins că vom crește de la meci la meci. De săptămâna viitoare mă antrenez și eu și sper să intru cât mai repede și să-mi ajut echipa”, a spus mijlocașul care a evoluat cu Pâncota și în eșalonul secund.
Frontierea merge șnur sub comanda lui Radu Anca, având maxim de puncte după primele trei runde. „A fost o partidă bună, mă bucur că am câștigat și iată că nu am luat gol în primele trei etape. Astăzi Mucha a apărat un penalty executat de Sergiu Dragalina la 0-1 și trebuie să îi mulțumim și lui. Am mai avut și câteva ratări, scorul putea fi și mai mare, dar e bine și așa. Jocul mai suferă în anumite momente, mai avem de lucrat un pic”, a menționat și fostul mijlocaș utist.
Formații:
Pâncota: Andor – Fl. Covaci, Dragalina, C. Covaci, D. Bogdan – Cl. Ardelean (78 Boacă), Cioară-Moartă (74 Bumb) – F. Bogdan, Mărgăian (56 Hera ), Suciu (85 Jurj) – Pădureanu. Antrenor: Claudiu Ardelean
Curtici: Mucha – Varga, Gligor, Burban – Morar, Crișan (66 Hanc), Avrămuțiu, Vereș – Brândușe (66 Cornean), Alin Mihai (83 Vărădean), Huțanu (74 Don). Antrenor: Radu Anca
Arbitri: Bogdan Loredan – Remus Naghi, Lucian Berariu.
Observatori: Romulus Tănăsescu, Iosif Lovas

Recomandările redacției