torjeReprezentativa României va întâlni selecţionata Greciei în barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, conform tragerii la sorţi de luni, de la sediul FIFA de la Zurich. Meciul tur va avea loc la 15 noiembrie în Grecia, iar returul în 19 noiembrie, în România. Tragerea la sorţi a fost efectuată de fostul internaţional elveţian Alexander Frei şi Gordon Savici, director în cadrul FIFA.
„Sper să abordăm ambele meciuri cu mult curaj şi să reuşim la sfârşit ca­lificarea. Nu ştiu de ce toată lumea îşi dorea Grecia ca adversar, pentru că rezultatele spun altceva. Eu consider că Grecia este un adversar extrem de puternic. Grecia are jucători foarte va­loroşi, cu mentalitate de învingători. Calificarea la Mondiale este deschisă pentru ambele echipe, avem şi noi şansa noastră”, a declarat selecționerul „tricolorilor”, Victor Piţurcă, la puține minute după aflarea adversarului de la baraj.
Celelalte trei echipe europene ce vor merge la Rio în urma barajului se vor decide după „duelurile”: Portugalia – Suedia, Ucraina – Franţa, Islanda – Croaţia.
Primele formaţii sunt organizatoarele partidelor tur.

Recomandările redacției