Gregorian Bivolaru, prins de poliție în Franța

0
361

Conform Digi24, liderul MISA Gregorian Bivolaru a fost prins, vineri, de polițiștii francezi. Acesta fusese condamnat de ÎCCJ la 6 ani de închisoare pentru sex cu minori. Gregorian Bivolaru urmează să fie adus în România.

Gregorian Bivolaru a fost dat în urmărire generală pe 1 iunie 2004 după ce autorităţile au lansat o amplă operaţiune împotriva membrilor Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut, MISA. Bivolaru era considerat liderul spiritual al acestei mişcări care a atras şi sute de tineri. Părinţii lor au făcut zeci de plângeri după ce au descoperit că în cadrul întâlnirilor MISA ar fi avut loc perversiuni sexuale.

„Vă rog toţi cei care aţi simţit această stare să comunicaţi ce aţi perceput în această scurtă manifestare subtilă în care m-am branşat la energiile fericirii din macrocosmos şi am urmărit să le manifest ca cei receptivi să le primească”, spunea Bivolaru, într-o emisiune televizată.

Bivolaru a fost arestat preventiv in acelasi an, dar la scurt timp magistraţii l-au eliberat. Imediat a plecat din ţară. Procesul său a continuat. Abia în iunie 2013, Înalta Curte l-a condamnat definitiv pe Gregorian Bivolaru la şase ani de închisoare pentru trafic de persoane şi acte sexuale cu minori. Autorităţile au avut însă o problemă.

Liderul MISA a reuşit să obţină azil politic în Suedia şi nu l-au putut extrăda. De acum trei ani, însă, existau informaţii că Bivolaru ar fi plecat din Suedia. Ziariştii finlandezi care au relizat un repotaj despre liderul MISA spuneau că şi-ar fi schimbat numele în Magnus Aurolsson şi că ar locui la Paris într-un apartament, aflat în apropiere de Moulin Rouge, un cartier plin de cluburi de streaptease.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.