bad11Zărăndanii nu se regăsesc, sau mai degrabă nu-și găsesc dramul de noroc de care ar avea nevoie pentru rezultate mai bune. La Cluj, Sănătatea a resimțit în picioare cele 120 de minute jucate împotriva Târgu Mureșului în meciul câștigător (la penalty-uri) din Cupă, așa că ineuanii păreau în stare să dea lovitura. Au controlat per ansamblu întâlnirea, au avut ocaziile mai clare și dacă nu era faza din ultimul minut azi aveau 4 puncte în clasament.
După o perioadă de tatonare, Georgiu a deschis seria ocaziilor cu un șut în bară, iar apoi Petcuț a ratat și el din poziție bună. Gazdele au realizat superioritatea fizică a adversarilor și au acceptat tacit dominarea, acționând în special pe contraatac fără a face, însă, rău. Repriza s-a încheiat cu pasă de pe dreapta a lui Tătar ce nu a fost ajunsă de puțin de Băd.
Partea secundă s-a desfășurat cam sub aceleași auspicii, cu zărăndanii la cârma confruntării. Și, până la urmă, a căzut și golul. Popa a centrat de pe dreapta, iar Băd a înscris cu capul de la 8 metri (min. 55). George Petcuț putea majora scorul, dar a făcut un dribbling în plus în careu și a fost deposedat. Treptat, Sănătatea a intrat și ea în joc și ineuanii au început să aibă treabă și în defensivă. Iar Cioara nu a apucat să fie întrebuințat serios și nici măcar la faza golului de 1-1 nu ar fi trebuit să fie prea mult. A. Pop a aruncat o minge în careu, tânărul goal-keeper nu a apreciat corect traiectoria și mingea a intrat în poartă după ce balonul s-a plimbat pe linie. S-a încheiat 1-1, un rezultat foarte dureros pentru elevii lui Adi Abrudean.
Formații:
Sănătatea Cluj: Todoran – Bucur, Șoș, Văidean, Sărmșan, Albu, Boșca, Nicula, M. Pop. A. Pop, Ceaca. Au mai jucat: Perde, Vădana.
CS Ineu: Cioara – Bilia, Francescu, Nicolau – Tătar, Iambor, Georgiu, Suslak – Popa, Băd, Petcuț. A mai jucat: Copil
Arbitri: Laszlo Kusztos – Elena Munteanu (ambii din Târgu Mureș), Bogdan Gireada (Oradea). Observatori FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva) și Nicolae Stana (Sibiu)

Recomandările redacției