Greu fără golgheter: CS Ineu – Mama Mia Becicherecul Mic 0-1

0
230

Turneele din Germania (amical) și Drobeta-Turnu Severin (zonala la ONSS) și-au pus amprenta pe fotbalistele Ineului, care, duminică, au cedat pe teren propriu în fața Becicherecului Mic, în cadrul etapei a 14-a a ligii secunde de fotbal fe­minin.
Mai mult, după competiția de pe Dunăre, golgheterul Alice Cociuba s-a accidentat la genunchi, iar absența ei s-a simțit din plin duminică după-amiază. „Chiar dacă am avut destule ocazii de gol, am realizat că, oarecum, suntem dependente de Alice. Ea a intrat puțin pe gazon, dar durerile au împiedicat-o să joace și a fost schimbată după numai un minut. Sperăm să nu fie ceva grav, va face un film radiologic”, spune antrenorul-jucător, Cosmina Nicodin, despre proaspăta internatională Under 17.
Într-adevăr, după ce timișen­cele au marcat dintr-un penalty foarte ușor acodat de arbitru în minutul 18, Ineul a alergat tot meciul după egalare. Nicodin și Dragoș, în două rânduri sau Cozac, a cărei lovituri libere a fost scoasă de pe linia porții cu de un fundaș advers, au ratat cele mai importante ocazii ale gazdelor, care au trebuit să se recunoască învinse. „Trebuie să ne revenim rapid și să mai facem puncte în acest campionat. Nici jocul nu merge cum am vrea noi, prea apelăm la mingi lungi, de multe ori fără adresă”, mai spune Nicodin.
Măcelaru – Vamanu, I. Longa Covaci, Preală – Mihăieș, Haida, Nicodin, Cozac – Mihăilescu, Dragoș, plus Moț – Cociuba și Joldeș au fost fetele care au intrat pe gazon pentru CS Ineu împotriva celor de la Mama Mia Becicherecul Mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.