grigorasSuspendat după meciul cu Astra, Petre Grigoraș a urmărit din tribuna oficială meciul cu Șoimii Pâncota. Antrenorul Pandurilor a ocupat un loc chiar lângă banca de rezerve a gorjenilor, l-a avut alături pe președintele Mihai Prunariu (fost arbitru și observator), dar s-a abținut să dea indicații. Grigoraș a lăsat meciul în seama secundului său, Mihai Dinu.
„O victorie obținută cu greu și recunosc, și cu puțină șansă. Asta nu înseamnă însă că ne-am mișcat noi rău, dar am întâlnit aici niște condiții de joc foarte grele. Un teren foarte, foarte moale, denivelat, care a avut darul de a echilibra din start forțele. Mă bucur, până la urmă e totuși o victorie care ne asigură calificarea în faza următoare a competiției”, a zis Grigoraş.
„Şoimii formează o echipă solidă, au avut ambiţie, noi veneam după o înfrângere, o traumă psihică la Astra. E greu să joci după un meci ca al nostru la Giurgiu. Bine că ne-am calificat! Foarte greu obţinută calificarea, am res­pectat competiţia, bine că am trecut cu bine”, a încheiat fostul atacant.
„Cred că împreună cu echipa gazdă am oferit un meci frumos, am creat situații de poartă care au plăcut spectatorilor. Spre bucuria echipei mele, am reușit să câștigăm și mă bucur că am făcut acest lucru în timpul regulamentar. Sunt sigur că dacă ajungeam în prelungiri, efortul și-ar fi spus cuvântul. Țin să urez mult succes echipei gazdă, echipă bună, joacă fotbal, pune probleme, sunt sigur că se vor descurca foarte bine în liga a doua. În ceea ce ne privește, vrem să ajungem cât mai sus în Cupă. Dacă ajungem să jucăm finala, ar fi foarte bine!”, a completat Marian Dinu.

Recomandările redacției