Grigorie nu joacă nici la Clinceni, meciul e în direct la Digi Sport

0
182

După două runde din noua stagiune în care nu a apărut pe micile ecrane pe un post național, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc debutează sâmbătă, la Digi Sport 1. Meciul de la Clinceni este programat sâmbătă, 19 august, de la ora 12, Academica fiind una dintre surprizele plăcute al începutului de campionat. Echipa lui Lincar a umilit-o pe Dunărea Călărași cu un 4-1 în prima etapă, iar weekendul trecut, a „smuls” remiza la Satu Mare (1-1).
Arădenii vor călători cu avionul la București vineri după-amiază (ora 14,25) de pe Aeroportul Traian Vuia din Timișoara. Adrian Mihalcea nu-l va avea nici de această dată la dispoziție pe Ștefan Grigorie, cel mai titrat fotbalist din lotul „roș-alb”. Acesta a acuzat o contractură musculară la gamba piciorului stâng înainte de amicalul de la Mako, ultimul înainte de debutul campionatului, dar nu și-a revenit nici până azi. A încercat să reintre în antrenament la finalul săptămânii trecute, dar durerile nu i-au dat pace și Adrian Mihalcea l-a lăsat în tribună la partida cu Metaloglobus, alături de Richi Filaret, nerefăcut nici el încă după accidentarea la genunchi.
Lucrurile nu s-au îmbunătățit nici în debutul acestei săptămâni, iar mijlocașul de 35 de ani a primit alte 4-5 zile de repaus total, timp în care va face și alte investigații. În atari condiții, „Bătrâna Doamnă” trebuie să se descurce fără Grigorie și sâmbătă, la Clinceni, pe terenul uneia dintre surprizele plăcute ale debutului de sezon în Liga a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.