Groapa de pe Meţianu a fost astupată… cu carton

0
577

Atrăgeam atenţia într-unul din numerele trecute ale ziarului nostru despre halul în care este întreţinută una dintre cele mai scumpe străzi pietonale din Arad, respectiv Meţianu. În acelaşi timp, am menţionat despre apariţia unei gropi în asfalt, mai degrabă o surpare a dalelor extrem de scumpe cu care a fost pavată strada cu bănci în valoare de 8.500 de euro bucata. Mai grav, sesizam faptul că groapa, situată în mijlocul străzii, nu era semnalizată deloc, riscul ca o o accidentare să se producă în orice clipă fiind iminent.

În urma articolului nostru, chiar a doua zi, şi salutăm pe această cale demersul Poliţiei Locale Arad, groapa a fost semnalizată. Un gard alcătuit din două structuri metalice protejează acum groapa, care a fost astupată cu… bucăţi de carton. Desigur, ne-am fi bucurat dacă groapa nu mai era deloc, iar problema să se fi rezolvat, dar ne bucurăm măcar de siguranţa cetăţenilor.

Ne punem speranţa că groapa va fi astupată corespunzător, nu avem aşteptări ca acest lucru să se întâmple în mare grabă, dar materialul de construcţie să nu fie cartonul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.