Gropile din Arad, mândrie națională

0
389

Orașul nostru are ceva mai special și anume gropile. Nimeni nu trebuie să le facă, ele apar mai des ca ambrozia și se înmulțesc fără încetare de parcă orașul nostru cu asta se ocupă, mai exact, cu creșterea gropilor.

Încă una mai specială a apărut de această dată pe strada Eftimie Murgu și a ajuns atracție principală pe grupurile de facebook. Astfel, pentru că cei din Cluj au făcut o postare prin care duceau flori și dădeau cu artificii la aniversarea a șase ani de când exista o groapă în orașul lor, noi am vrut să le demonstrăm că groapa lor care a avut o aniversare fericită alături de mai mulți tineri puși pe glume, este incomparabilă cu craterele de la noi.

Nu știm cum, dar groapa a apărut din senin de parcă o bucată de asfalt s-a surpat, lucru aproape imposibil dacă lucrările sunt făcute așa cum sr trebui. Cu toate acestea, drumurile noastre nu mai țin cont că sunt sau nu asfaltate, ele se transformă în dușmancele mașinilor și prietenele mecanicilor.

Pentru că e evident că nimeni nu o să se pună să o repare, o groapă în plus nefiind un semnal de alarmă. În acest fel nu avem decât să ne mulțumim că nu e totuși atât de mare încât să-și piardă cineva mașina în ea și să așteptăm să vedem în ce loc va apărea următoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.