Grupare de traficanți care livra droguri și la Arad, destructurată de DIICOT

0
267

Patru persoane care introduceau droguri în țară prin colete trimise din Spania au fost săltate de ofițerii BCCO. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba Iulia, au depistat patru persoane, din județul Timiș, care dețineau aproape cinci kilograme de canabis. Trei dintre aceștia au fost reținuți și vor fi prezentați Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă.

Luni, 23 noiembrie, în localitatea Sânandrei, județul Timiș, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au depistat patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani, toate din județul Timiș, bănuite de introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Din cercetări a rezultat că cei patru ar fi introdus, în țară, 2,97 kilograme de droguri, prin intermediul unei societăți de coletărie din municipiul Sebeș, cu scopul de a le distribui unor consumatori de droguri din România.

În urma a patru percheziții domiciliare efectuate în cauză, au mai fost descoperite 1,9 kilograme de canabis, precum și cântare electronice, pungi destinate comercializării drogurilor, telefoane și înscrisuri potrivit cărora o parte din substanțele interzise ar proveni din Spania.  

După audierea celor patru bărbați de către procurorul D.I.I.C.O.T. Alba Iulia, față de trei dintre aceștia a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.