Grupul celor patru investitori a oferit, în urmă cu puțin timp, un răspuns la comunicatul publicat aseară de Alexandru Meszar pe site-ul oficial al clubului UTA. Vestea bună pentru suporterii care văd în intrarea lor în club un pas necesar în dezvoltarea clubului, este că grupul își declară fără echivoc intenția de a prelua conducerea clubului prin finalizarea discuțiilor începute cu actuala conducere. Cei patru se declară dispuși să accepte modul de negociere propus de președintele de facto al clubului UTA, îi apără pe suporteri dar îl și „înțeapă“ subtil pe Alexandru Meszar ca răspuns la acuzele acestuia că nu ar fi avut cunoștință despre planul managerial al celor patru. Per ansamblu, forma concisă a comunicatului este dublată însă de un ton care invită mai mult la discuții decât la înfruntare. Iată integral conținutul acestuia:

„Suntem aici pentru negocieri!

Am luat act de revenirea domnului Alexandru Meszar la negocieri și, de această dată, sperăm să le finalizăm cu succes.

Ne bucurăm că domnul Meszar a decis să apeleze la asistență juridică, așa cum noi am făcut-o încă de la început și cum de altfel este firesc într-o astfel de tranzacție. În acest context, suntem gata să transmitem o “scrisoare de intenție” casei de avocatură când aceasta va fi mandatată să poarte negocierile, răspunzând astfel dorinței d-lui Meszar, exprimată în ultimul comunicat.

Referitor la afirmațiile prin care suntem acuzați că nu am fi prezentat proiectul nostru UTA – NextGen, îi reamintim domnului Meszar că l-am discutat cu suficiente detalii la fiecare întâlnire, însă din comunicatul emis ieri rezultă că doar chestiunile financiare care implicau persoana dumnealui și Clubul Atletico au fost de real interes pentru dânsul.

În ceea ce privește presiunile invocate, la care se pretinde că ar fi fost supuși dl Meszar și angajații Clubului, arătăm că noi am primit, la rândul nostru, amenințări în spațiul public și privat . Sunt lucruri cu care nu suntem obișnuiți în mediul de business, dar care nu ne impresionează și le tratăm ca pe niște încercări inutile de intimidare. Este greu de înțeles cum solicitările noastre de a primi răspunsuri concrete la aspecte discutate de câteva luni și care priveau tocmai implementarea proiectului nostru în care îl doream implicat pe dl Meszar, pot fi considerate ca presiuni.

Nu putem fi de acord cu acuzele aduse suporterilor, în condițiile în care fără implicarea în primul rând a lor Clubul nu era aici cu toate eforturile incontestabile ale actualei conduceri și a autorităților. Suporterii au fost, sunt și vor fi, prin pasiunea și devotamentul lor, pilonul de bază al acestui Club.

În final, dorim să vă asigurăm pe toți că suntem încă aici, cu aceeași dorință și disponibilitatea de a ne implica financiar și administrativ în Clubul pe care-l iubim.

Pentru noi doar UTA contează!

  • Simion Apreutese
  • Catalin Juncan
  • Rudi Vizental
  • Marius Grada“

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției