Gunoaie în coș, dar mai ales pe jos

0
418

Distracția din weekend a lăsat urme asupra orașului, luni dimineața. Cu toții știm că arădenilor le place să petreacă și știu cum să o facă într-un mod cât mai clasic. Muzică bună, dans, mâncare și băutură, de asta au cetățenii nevoie după ce toată săptămâna și-au petrecut-o muncind.

Drept este că petrecerile în aer liber sunt bucuria fiecărui arădean, mai ales când vremea de afară ține cu noi. Weekend-ul trecut, arădenii s-au distrat. Au mâncat, au băut, au dansat și au cântat. A fost atmosferă din nou în centrul orașului și parcă toate grijile și problemele orașului au dispărut măcar pe timp de seară.

Problema este că ele au revenit. Chiar de la prima oră a dimineții de luni, arădenii au putut observa ce a rămas ca amintire a petrecerii și anume, gunoiul. Veșnicul și nelipsitul gunoi și-a făcut apariția imediat ce soarele a răsărit.

Din nefericire, problema gunoiului este deja de foarte multă vreme. Cu toate că era coșul plin, gunoaiele au fost în continuare puse în el sau pe lângă. Se știe bine că nu avem destule coșuri de gunoi, mai ales în parcuri și mai ales când sunt astfel de evenimente. Cu toate acestea, lumea preferă să arunce gunoi peste gunoi chiar și după ce coșurile, care sunt deja pline, dau pe afară.

Așa, orașul ajunge să arate deplorabil după fiecare seară de distracție, vina venind din mai multe părți când în astfel de cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.