Gunoiul și rugina sunt de neclintit

0
735
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Urmăresc după o vreme, în interesul cetățenilor, dacă neregulile semnalate de ziar, atunci, au fost astăzi lichidate. Bunăoară pe str. Sighișoarei, în zona Școlii Generale nr.22 „Caius Iacob”, în spatele gheretelor există un punct termic din care curge rugina și gunoaiele-s cât vezi cu ochii. Așa era în anul 2014, priviți fotografiile anexate, la fel este și astăzi: astăzi mai puțin noroiul deoarece n-a plouat recent. Buruienile încă nu au apucat să crească , astfel că nimic nu mai maschează mizeria. Fotografiile recente, după trei ani, dovedesc că mizeria a fost de neclintit.

Probabil că fie nu locuiește nici un consilier în zonă, fie că din CLM nu s-a văzut mizeria din spatele gheretelor. Să mai avem speranța ca în loc de gunoaie și buruieni Primăria să amenajeze o zonă cu gazon și borduri? Ordonarea zonei este necesară , să nu se mai care pe roțile mașinilor imală și pământ , care atunci când poluă ne murdăresc mașinile.

Stimați consilieri din CLM, știți ce stradă domină cartierul? Strada Abrud, muzeul defectelor în infrastructură, astfel că str. Sighișoarei nu strică tradiția.

Aduc aminte că Aradul este în cursă pentru locul I în clasamentul celor 10 orașe, ce concurează în categoria „ORAȘ EUROPEAN” , deci…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.