festival_bavarezGalleria Arad aduce în vestul țării tradiția bavareză. De la îmbrăcăminte, la mirodenii, arome, gusturi, bucate tradiționale, băuturi specifice, concerte, dansuri populare specifice, paradă de porturi tradiționale,  fiecare detaliu va fi regăsit în cadrul Festivalului Bavarez organizat în perioada 20-29 octombrie în Galleria Arad! De asemenea, cumperi de la cora și te răsfeți cu o bere gratis.

Evenimentul este precedat de  o paradă a porturilor populare bavareze, organizată în ritmurile fanfarei Nădlăceanca, în zilele de 18 și 19 ale lunii în curs, în centrul orașului.

De vineri, 20 septembrie, se dă startul distracției în Galleria Arad: concursuri de mâncat cârnăciori, de băut bere, de construit piramide din pahare de plastic, dansuri bavareze, concerte de muzică populară susținute  de Tinu Vereșezan și Ștefan Muntenaș sunt doar câteva dintre momentele regăsite în programul festivalului. Invitați speciali ai primei ediții a festivalului sunt membrii trupei Tornado, care te vor face să trăiești în ritmurile muzicii tradiționale bavareze.

Nici pasionații de internet nu sunt uitați din festival. Cei care au trimit fotografii de la o ieșire la grătar cu prietenii la https://www.facebook.com/GalleriaArad  au șansa de a câștiga un butoi cu bere.

Pe lângă programul variat pregătit pentru arădeni, Galleria Arad îi  recompensează și în această toamnă pe cei care aleg să își facă cumpărăturile în incinta mall-ului. Pentru fiecare 20 de lei cheltuiți în cora, arădenii vor beneficia de  bere gratis. Tot ceea ce trebuie să faci este să te prezenți cu bonul fiscal la info point-ul amenajat pe platoul exterior al mall-ului de unde îți ridici taloanele pentru berea gratis, în funcție de valoarea cumpărăturilor efectuate”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Un loc important în cadrul festivalului este ocupat de Târgul cu specific bavarez. Oferta este una variată de la obiecte artizanale specific bavareze, precum suveniruri bavareze, brățări și genți piele, produse hand made de lemn, dulciuri, vinuri, poșete, blănuri naturale,   antichități și obiecte decorative, dovleci, bere la halbă, ștrudele și multe altele.

Un program variat, o întreagă listă de bunătăți de care ne vom bucura cu toții, pentru că Galleria suntem toți.

Festivalul este organizat în incinta Galleria Arad, în perioada 20-29 septembrie, de la ora 10:00 la 22:00. Intrarea este liberă!

 

Recomandările redacției