Guvernul a alocat bani pentru indemnizaţiile însoţitorilor persoanelor cu dizabilităţi

11
383

madutaPrimul ministru Victor Ponta a anunţat în deschiderea şedinţei de Guvern de ieri,  că vor fi alocate su­mele necesare pentru plata tuturor indemnizaţiilor însoţitorilor persoanelor cu handicap până la sfârşitul anului. De asemenea, tot astăzi (ieri-n.n) au fost alocate şi ultimele sume necesare pentru plata drepturilor obţinute prin sentinţă judecătorească de către profesorii din sistemele preuniversitar şi universitar, în urma tăierilor ope­rate de Guvernul Boc în anul 2010.
,,Este îmbucurător faptul că Guvernul alocă aceşti bani pentru plata tuturor drepturilor însoţitorilor persoanelor cu handicap astfel încât niciuna dintre aceste persoane să nu rămână de sărbători fără banii cuveniţi. Această măsură îi ajută în special pe primarii localităţilor sărace, unde asigurarea fondurilor pentru plata acestor indemnizaţii este o problemă reală. E păcat că la Arad  însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi au fost plimbaţi cu bună ştiinţă de la o instituţie la alta şi privaţi astfel luni întregi de drepturile cuvenite”, a declarat deputatul PSD de Arad, Flavius Măduţa.
(G.C.)

11 COMENTARII

  1. Din pacate, d-l deputat a debitat deja atatea minciuni, ca nu mai e credibil. Mai poate fabula ceva de centura Nord a Aradului ? Sau de ….., sau de ….. ? Din pacate, nu reprezinta Aradul, cum de altfel nici ceilalti deputati/senatori, indiferent ca sunt la putere sau in opozitie.

  2. De cand s-a schimbat cine e la putere, Falca nu mai vrea sa isi asume nici o raspundere pasand vina si cetatenii de la o institutie la alta. Noroc ca cei de acum au bun simt si se mai gandesc la oameni, ca altfel vai si amar era de noi. Bravo domnule Maduta, toata stima! Ma bucur ca exista oameni ca dumneavoastra care sunt interesati de rezolvari, nu de eschive. Multi poate nu stiu, dar banii acestia pentru noi, fac diferenta. Va multumim, mult succes in continuare!

  3. Uite diferenta, acum 3 ani pe vremea PDL-ului in perioada asta ne gandeam cum sa ne descurcam cu toate salariile taiate si cum sa-i zic copilului ca de Craciun poate nu o sa avem brad. Acum privesc precum un cadou alocarea ultimelor sume necesare pentru plata drepturilor obţinute prin sentinţă judecătorească de către profesori. Va multumesc mult domnilor! Ati demonstrat ca politica se poate face cu bun simt si in folosul oamenilor!

  4. Cea mai buna stire pe care am citit-o in saptamana aceasta. Sunt profesor in mediul preuniversitar si stirea asta chiar vine intr-un moment in care aveam nevoie. Va multumesc!

  5. E greu ca insotitor de persoane cu dizabilitati, trebuie multa rabdare, tarie si compasiune pentru ceea ce faci, iar acestea trebuie sa fie prezente zilnic. Multi sunt sigura ca nu stiu ce inseamna, dar pentru noi, banii acestia fac diferenta. Dupa ce am fost plimbati peste tot de catre primarie, am gasit un sprijin real in dumneavoastra, va multumesc din suflet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.