Hadzovic, după victoria ICIM-ului sub Tâmpa: „Victorie pentru a ne apropia medaliile, dar și pentru antrenorul nostru”

0
330

FCC ICIM Arad și-a adjudecat primul meci al finalei mici cu CSU Olimpia Brașov chiar sub Tâmpa și a devenit mare favorită la câștigarea, după patru ani, a unor medalii naționale.

Cu mici probleme doar în sfertul  trei, „galben-albastrele” au fost mai determinate decât brașovencele, iar căpitanul echipei (14 puncte, 6 recuperări şi 4 pase decisive în partida de miercuri seară) explică și de ce. „Lupta pentru medalii aduce întotdeauna jocuri dificile. Unul dintre acestea am avut parte aseară. Ne-am luptat din minutul unu până la final. Am avut urcuşuri şi coborâşuri în meci, dar nu am renunțat niciodată la gândul de a învinge. Asta ne-a făcut să obţinem prima victorie din finala mică și să fim atât de aproape de a câștiga o medalie după câțiva ani. Am câştigat acest duel și pentru antrenorul nostru care şi-a pierdut tatăl. A fost alături de noi, chiar şi de la distanţă. Vreau să mulţumesc profesorului Dan Moraru pentru că ne-a ajutat în acest moment greu să obţinem victoria. Pentru a putea câştiga şi jocul de sâmbătă, ne dorim ca toți cei care iubesc această echipă să fie la Sala Polivalentă şi să ne susțină. Nu s-a terminat încă lupta cu Braşovul și avem nevoie de toată lumea”au fost cuvintele sârboaicei Brankica Hadzovic pentru baschetarad.ro.

După ce a aflat de decesul tatătului său, era clar că Bogdan Bulj nu va putea sta pe bancă în primul meci al finalei. Responsabil tehnic la partida cu Olimpia CSU a fost profesorul Dan Moraru, care și-a pus și el amprenta pe rezultatul pozitiv. „A fost o victorie extraordinar de muncită, fetele au fost convinse că pot câştiga. Rolul meu a fost ca să mobilizez tot timpul echipa şi să speculez calităţile lor individuale. Am încercat să modific puţin apărarea, să o alternez. În atac nu am putut schimba pentru că e greu să faci o modificare când te anunţă cu o zi înainte că eşti din nou antrenor la echipă, mai ales că nu am mai fost principal de 5 ani de zile”, a declarat Dan Moraru pentru aceeași sursă.

Meciul cu numărul doi al finalei pentru bronzul național, ce se dorește a fi decisiv pentru iubitorii sportului cu mingea la coș din orașul nostru, va avea loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 17, la Sala Sporturilor Victoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.