Hagi și-a dat demisia de la Viitorul

0
118

Gică Hagi a plecat din postura de antrenor de la Viitorul, însă va rămâne pe postul de patron. „Regele” a făcut anunțul duminică seară că renunţă la postul de antrenor al echipei Viitorul după 6 ani petrecuţi pe banca tehnică echipei.
Acum, Hagi este nevoit să își găsească înlocuitor de unul singur. Principalul favorit pentru postul avut de Hagi este Costel Gâlcă.
Antrenorul care a câştigat trei trofee cu FCSB este principalul vizat de Viitorul. Însă, va fi o misiune complicată pentru Hagi, deoarece acesta tocmai a semnat un nou contract cu echipa sa din Danemarca, Vejle.
Gică Hagi nu se află în cea mai bună postură, după ce va reuși să găsească un înlocuitor, poate să-şi vadă de propria carieră de manager. În ultimul an Hagi a avut oferte din Turcia şi Rusia pentru un salariu de 4 milioane de euro pe an. „Regele“ a scris istorie în Turcia la Galatasaray.
„Ştiţi foarte bine că noi avem o filosofie aparte. O filosofie pe care am implementat-o în 10 ani de zile şi pentru nimic nu vom renunţa la această filosofie. Costel Gâlcă este întotdeauna o variantă pentru orice echipă”, a declarat Gică Popescu la Realitatea Plus.
Viitorul va face tot posibilul să îl aducă pe Gâlcă de pe banca tehnică a danezilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.