HAI EXTRUSION din Chișineu-Criș – alături de comunitate, alături de HORECA

0
219

Angajații HAI Extrusion SRL au avut posibilitatea de a contribui încă o dată la o nouă campanie voluntară susținută de locația din Chișineu-Criș: „HAI să dăruim”, un zâmbet, o strângere de mână, un cadou și multe bucurii copiilor și bunicilor din Chișineu-Criș și Nădab.
„Chiar dacă a fost un an greu și plin de încercări, acest lucru ne determină și mai mult să continuăm faptele bune. În fiecare an încercăm să aducem un zâmbet pe buze și puțină căldură în casele și sufletele unor copii mai puțin norocoși în această lume. Anul acesta, ne-am luat inima în dinți și am hotărât să aducem alături de noi ajutoare de nădejde și să încercăm să ajungem în casele cât mai multor copii și bunici.
Pentru a putea atinge mai multe suflete am cerut ajutorul reprezentanților Crucea Roșie din Chișineu-Criș și am propus un parteneriat în acest sens și colegilor de la Guala Pack Nădab, care au răspuns pozitiv ideii noastre.
Colegii noștri din HAI Extrusion și-au unit forțele cu angajații firmei Guala Pack Nădab (mulțumim Aniela și Aghi pentru deschidere) și cu ajutorul și suportul d-nei Csaky Margareta de la Crucea Roșie, am reușit să facem sărbătorile mai frumoase pentru o mulțime de familii din Chișineu-Criș și Nădab.” Dana Berar Peter, Manager Resurse Umane.
Dar faptele bune nu se opresc aici, cu siguranță în ultimele săptămâni ați văzut în Arad și pe rețelele de socializare modul în care industria HORECA din Arad a reușit să găsească, împreună cu producători locali, soluții pentru a merge mai departe, în aceste vremuri greu încercate. Cu mândrie putem spune că HAI Extrusion SRL, susține comunitatea locală HORECA în parteneriat cu alți colaboratori din industrie.
„În topitoria din Sântana, rebutul de aluminiu prinde o viață nouă și se transformă în bare de aluminiu cu o amprentă de CO2 scăzută, barele se îndreaptă spre locația din Chișineu-Criș (aflată la 30 km distanță) unde prin procesul de extrudare sunt transformate în profiluri din aluminiu, mai apoi livrate clienților noștri din Pecica, unde mai apoi se naște binecunoscutul Iglu folosit din ce în ce mai mult de către restaurantele și hotelurile din Arad. Dacă la un moment dat, igluurile nu mai sunt necesare, valoarea acestora poate fi recuperată fiind vândute companiilor colectoare, retopite și aduse din nou la viață sub o altă formă cu o altă întrebuințare. Toate pe o rază de aproximativ 45 km” – Cornel Lina, Director General.
Grupul Hammerer Aluminium Industries, ca angajator promovează o atmosferă în care toată lumea este tratată cu onestitate și respect. Competența tehnică și echilibrul emoțional al angajaților noștri, angajamentul lor reprezintă adevărata expresie a spiritului de echipă.
Dacă doriți să aflați mai multe despre noi, puteți accesa paginile de media:
– Facebook,
– LinkdIn,
– pagina companiei
www.hai-aluminium.com,
sau pur și simplu să ne vizitați în Chișineu-Criș, strada Tudor Vladimirescu DN 79 A, FN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.