Halep a avut nevoie de 7 mingi de meci pentru calificarea în turul secund la Praga

0
139

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a reușit să o învingă pe slovena Polona Hercog (29 de ani, 45 WTA), cu scorul de 6-1, 1-6, 7-6 (3). românca a reușit calificarea în al doilea tur de la WTA Praga. Locul doi mondial, va juca astăzi în turul secund contra cehoaicei Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA)
„Mă deranjează jocul ei (n.r. al Polonei Hercog), nu mă simt comod cu acest stil, am simțit-o de fiecare dată. Am început bine, dar apoi a schimbat cu multe lovituri scurte, m-a surprins. Trebuie să fiu pregătită, să îmi ajustez jocul. Mă bucur totuși că sunt în turul secund. Mă bucur și că sunt din nou pe teren”, a spus Simona Halep, după meci.
Meciul cu slovena Polona Hercog, a fost primul meci oficial jucat de către româncă după pauza provocată de coronavirus, totuși Halep a reușit să facă un meci bun.
Deținătoarea trofeului de la Wimbledon a controlat foarte bine meciul și a impus ritmul, în fața unei slovene statice, care se folosea numai de loviturile plate din spatele terenului.
Simona s-a deplasat foarte bine la „scurtele” repetate de Hercog și a reușit și o serie de lovituri marcă înregistrată. Una dintre lovituri a venit chiar la ultimul schimb al setului, un backhand cu două mâini în lung de linie.
A doua rundă a fost una în care slovena a egalat, din cauză că Simona a greșit mult la „scurtele” Polonei, care au presat-o constant pe Halep. Setul care a decis câștigătoarea meciului a fost unul plin de tensiune. Totuși Simona a avut inițiativa, dar a avut nevoie de nu mai puțin de 7 mingi de meci pentru a obține calificarea.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.