Halep și-a anunțat participarea la un nou turneu după Palermo Ladies Open

0
306

Simona Halep în vârstă de 28 de ani
și-a confirmat prezența la un nou turneu după cel de la Palermo. Simona este numărul doi mondial în clasamentul WTA şi va concura la competiția de la Praga, în perioada 10-16 august.
Halep, și-a anunțat revenirea pe teren la competiția de la Palermo, primul turneu din circuitul WTA. După o lungă pauză provocată de pandemie, Simona Halep va participa și la Prague Open unde va fi principala favorită. Turneul din capitala Cehiei va fi transmis în direct pe Digi Sport.
Simona Halep va întâlni adversare dificile la Palermo Ladies Open, unde vor juca 11 din primele 30 de jucătoare din ierarhia WTA.
La turneul din Italia vor participa în calificări alte 3 românce: Sorana Cîrstea (75 WTA), Irina Begu (81 WTA) și Patricia Țig (85 WTA). De asemena, rezerve pentru calificări mai sunt Irina Bara și Jaqueline Cris­tian.
WTA Palermo, este primul turneu programat în circuitul feminin după pauza provocată de pandemie. Turneul se va disputa, pe zgură, în perioada 3-9 august.
Simona Halep își face pregătirea la Palermo și Praga pentru Roland Garros. Simona Halep va beneficia de un avantaj deoarece terenul pe care se va juca atât turneul de la Praga, cât și cel de la Palermo, este de zgură, suprafața preferată de către aceasta.
Prezența în cele două competiții a campioanei românce arată intenția acesteia de a se pregăti pentru o nouă victorie la Roland Garros, competiție la care a câștigat în 2018, într-o finală cu Sloane Stephens.
Belinda Bencic, este o altă jucătoare din top 10 WTA care și-a confirmat pre­zența la Prague Open.
Anul trecut turneul praghez a fost câștigat de către elvețianca Jil Teichmann.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.