Halle Berry debutează în calitate de regizoare cu „Bruised”, un film cu arte marţiale

0
1119

Actriţa americană Halle Berry debutează în calitate de regizoare cu pelicula „Bruised”, despre o luptătoare MMA, continuând astfel colaborarea cu producătorul seriei „John Wick”, Basil Iwanyk, a anunţat Mediafax.

Actriţa se află în plină producţie a celei de-a treia pelicule din seria „John Wick”, în care joacă alături de Keanu Reeves, şi va păstra genul de acţiune pentru filmul cu care se pregăteşte să-şi facă debutul şi în calitate de regizoare.

Halle Berry va şi juca în povestea unei luptătoare Mixed Martial Arts (MMA), Jackie „Justice”, care trăieşte dezamăgirea eşecului în singurul domeniu în care era bună: artele marţiale. Personajul ei se trezeşte că trebuie să înveţe să îl crească pe Manny, fiul pe care îl părăsise cu câţiva ani înainte şi care reapare în viaţa ei la vârsta de 6 ani. Lupta ei se transformă dintr-o confruntare în cuşcă într-o străduinţă de a deveni mama pe care o merită cel mic. Scenariul este scris de Michelle Rosenfarb, iar producţia este programată să înceapă în luna martie 2019.

Halle Berry este prima şi, până acum, singura artistă de culoare care a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.