Halloween-ul a fost un prilej creativ de distracție pentru copii

0
718

Îmbrățișată și la noi mai ales de copii și tineri – poate și datorită pitorescului costumelor și măștilor – sărbătoarea halloween-ului s-a ținut anul acesta și la Bata, în mediul școlar.  S-a dove­dit o bună ocazie pentru a se evidenția creativitatea și spiritul competițional al copiilor. Astfel, elevii de la Şcoala Gimnazială „Patrichie Popescu“ din Bata au marcat această sărbătoare în felul lor, după cum ne-au precizat responsabili din cadrul instituției de învățământ.
„Serbarea de Halloween a avut loc vineri, la Căminul Cultural. Au participat elevii tuturor claselor: de la clasa zero, continuând cu cei din clasele I-VIII precum și cei de la grădiniță. Probele au fost specifice sărbătorii – sculpturi în dovleci, concurs de măști ș.a. – fiind de precizat că mai ales în rândul celor din clasele I-VIII s-au remarcat copii care și-au pregătit singuri măștile.
S-au acordat premii pentru locurile  unu, doi și trei dar și un număr de trei premii pentru participare, la fiecare grupă: grădiniță, clasa zero, clasele I-IV și clasele V-VIII.
Categoriile de premiere au fost pentru: «cel mai frumos dovleac», «cel mai frumos costum»,«cel mai bun dansator» la care s-a adăugat premiul de… participare!
Serbarea a fost mai mult o manifestare artistica a copiilor“ – au mai precizat în final organizatorii.     (F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.