Hălmagiu, comuna care a intrat în amorțire
Hălmagiu sau ca la noi la nimeni! Foarte des primim apeluri telefonice din partea cetățenilor comunei Hălmagiu, care ne aduc la cunoștință faptul că la ei nu se mai face aproape nimic.
Locuitorii comunei sunt frustrați de faptul că
în alte comunități se lucrează, se realizează proiecte, se mai mișcă câte ceva. Și la Hălmagiu, este adevărat, s-a realizat o lucrare pe măsura unui proiect, dar care se pare că aparține fostului primar Marin Iorga. Este vorba despre asfaltare de străzi rigole. Modul în care este însă realizată lucrarea te lasă fără cuvinte.
O lucrare executată prost, în bătaie de joc. Ce să mai vorbim despre canalizare, care iese pe marginea drumului E 79, în zona Hălmagiului?
Pe de altă parte, spun interlocutorii noștri, asfaltările lasă mult de dorit
la Leasa, Țărmure, Leștioara și Bodești. „Cum poate dormi acest domn Adrian Țoca, când are atâtea lipsuri? Când oamenii care l-au votat așteaptă ceva de el, iar în comună nu se întâmplă nimic?“,spune un cetățean din Hălmagiu.
 
Semnalul de alarmă a fost tras deja de către locuitori, comuna Hălmagiu fiind singura din județul Arad unde a câștigat Viorica Dăncilă, candidatul PSD, în ciuda faptului că Țoca este primar PNL, iar Iohannis a avut un procent de
70% pe Arad. „Nu este o răzbunare a cetățenilor pe PNL sau pe alegerile prezidențiale, ci pur și simplu au vrut să arate, prin votul lor, că nu îl mai
vor pe Țoca primar. Dacă PNL-iștii mai vor să aibă primar în Hălmagiu, atunci să facă bine să vină cu o altă propunere de primar. Noi nu îl mai votăm pe acest îngâmfat, așa cum s-a și putut observa din votul nostru la prezidențiale“, ne spune un alt cetățean.
 

Recomandările redacției