vizitiuSecţia de haltere a CSM Arad, coordonată de fostul mare campion Adrian Jigău, continuă să facă furori la nivel naţional. Cea mai recentă ispravă vine de la finala Campionatului Naţional de tineret, de la Oneşti, unde s-au obţinut 12 medalii, 1 de aur, 9 de argint şi 2 de bronz! La categoria 56 de kilograme, Adrian Antal a ocupat locul doi la smuls, cu 91 de kilograme, locul 4 la total şi locul 5 la aruncat. Florin Vizitiu a ocupat trei locuri doi la 62 de kilograme, smuls 104, aruncat 128, total 232, iar Teodor Bilegan s-a clasat tot de trei ori pe poziţia secundă, dar la categoria 77 de kilograme, smuls 141, aruncat 170, total 311.
S-au întors acasă cu 12 medalii
Sebastian Călugăreanu a concurat la 85 de kilograme, unde a contabilizat un loc trei la aruncat, 146 şi două locuri patru, la smuls şi total, în timp ce Adrian Lingurar s-a ales cu două medalii de argint la +105 kilograme, aruncat 130 şi total 250 şi un bronz la smuls, cu 120. Paul Pantea a concurat tot la +105 kilograme, unde a cucerit aurul la smuls, cu 137, după care s-a accidentat la procedeul aruncat, ratând astfel alte două probabile medalii de aur. Cu excepţia lui Paul Pantea, pregătit de Adrian Crişan, ceilalţi halterofili sunt elevii lui Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan.
Următoarea ţintă e finala seniorilor
„Sunt mulţumit, mai ales că dintre sportivii mei, trei sunt juniori iar ceilalţi cadeţi, iar aici am avut de-a face cu o finală de tineret, adică 23 de ani. Ne pregătim pentru finala naţională de seniori, care va avea loc la mijlocul lunii noiembrie la Bistriţa. Mergem cu aceeaşi garnitură de sportivi, îmi propun obţinerea a trei medalii”, ne-a declarat Adrian Jigău.

Recomandările redacției