Handbalistele Crișului au derby la Târgu Mureș: „Vrem să ne menținem invincibilitatea!”

0
188

Campionatul Diviziei A la Handbal Femi­nin se reia, după o săptămână de pauză, cu derby-ul Seriei D. Liderul Crișul Chișineu-Criș se deplasează la Târgu Mureș pentru a încerca să-și mențină invincibilitatea. Altfel, formația gazdă, chiar dacă va câștiga sâmbătă, tot pe poziția secundă rămâne, cu dife­rența că „ecartul” se va reduce la un singur punct.
Pentru handbalistele Crișului pauza a fost binevenită și asta pentru că existau pro­bleme medicale importante în cadrul lotului, care, între timp, s-au rezolvat în marea lor parte. „Milica Golusin și Sabine Klimek sunt apte sută la sută, doar pe Popeanu și Snakovschi încă nu putem conta. Eu zic că fetele sunt pregătite să dea o replică bună, mai ales că presiunea nu e deloc pe ele, ci pe echipa din Târgu Mureș. Aceasta are ca unic obiectiv promovarea după ce, din câte am înțeles, va primi finanțarea necesară. Acum este pe locul 2 și, dacă vrea să ne ajungă, are neapărat nevoie de victorie. Jucând acasă, în fața propriilor fani și putând alinia tot lotul de jucătoare, echipa din Târgu Mureș pleacă cu prima șansă, însă asta nu înseamnă că nu vom da totul pentru a ne impune noi sau cel puțin pentru a ne menține invincibilitatea. Dincolo de rezultat, pentru Crișul e important să facă un meci bun și să confirme creșterea din joc înregistrată în prima parte a sezonului”, susține antrenorul Sebastian Tudor.
„Vă așteptăm să ne susţineți sâmbătă, de la ora 17.00, la Sala Polivalenta, în derby-ul seriei D, împotriva celor de la Chişineu-Criș. Visul nostru a fost și este să umplem Sala Polivalentă. Îmbracă-te în roşu și vino alături de noi!”, e îndemnul echipei de handbal feminin târgu-mureșene pentru fanii ei, postat pe pagina de Facebook a clubului.
Delegația „alb-albastrelor” pleacă astăzi spre inima Transilvaniei, după antrenamentul de dimineață. Confruntarea cu echipa soților Evi, Mihaela și Claudiu, e programată sâmbătă, de la ora 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.