Handbalistele Crișului au trecut cu bine și de-al V-lea val, dar au pierdut șefia seriei!

0
196

Dacă în sezoanele precedente, au avut destule probleme cu echipa din Reșița, foaia pare să se schimbe în acest sezon pentru handbalistele Crișului. Cel puțin prima bătălie a fost adjudecată fără mari probleme de „alb-albastre”, succesul fiind cu atât mai prețios cu cât el a fost obținut în sala din Valea Domanului.
Și, totuși, după aspectul partidei dife­rența de scor putea fi și mai mare în favoarea elevelor lui Sebastian Tudor, care – însă – s-au mulțumit cu un succes la 5 goluri diferență: 27-22, după 13-11 la pauză. Și tocmai la golaveraj a pierdut Crișul Chișineu Criș prima poziție în clasament în favoarea formației din Târgu Mureș, ce s-a impus tot sâmbătă, în runda a cincea a Diviziei A (seria D), cu 34-18 în fața „lanternei”, CS Universitatea de Vest Timișoara. Dar, rocada se poate face din nou săptămâna viitoare, când Klimek și colegele sale se deplasează pe Bega, în runda inaugurală a primului retur.
La Reșița, pentru Crișul au jucat și au marcat: Klimek 9, Puț 4, Boldor 4, Popeanu 3, Petruse 2, Ciui 2, Vezentan, Damian 1, Corha 1, Nastasă, Pop, Vrabie, Haidu.
***
Cealaltă formație de handbal angrenată în competițiile de seniori federale, HC Beldiman, a fost depășită clar la Oradea (28-45), de liderul seriei D a Diviziei Naționale de băieți. Elevii lui George Beldiman revin duminica viitoare acasă, cu un meci împotriva celor de la CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.