Pe lângă baschetbalistele de la FCC ICIM Arad, care și-au reluat de ieri antrenamentele în vederea meciului de campionat din weekend, cu Timișoara, și handbalistele Crișului au încheiat scurta vacanță de Sărbători. De ieri, „alb-albastrele” au intrat într-un mini-canto­nament pe plan local la Chișineu Criș, cu câte două antrenamente zilnice la sala de sport din localitate, cu începere de la orele 10 și 16,30.
Practic, noul antrenor al echipei, Mihaela Cherecheș și-a intrat cu normă întreagă în pâine, având absolut tot lotul la dispoziție. În plus, există și două noutăți, însă deocamdată ele se află sub lupa antrenoarei. „Se pregătesc cu noi și două fete noi, o extremă stânga de la Baia Mare și un portar de la Târgu Mureș. Dacă sunt peste ceea ce avem noi în lot, o să demarăm discuții concrete pentru transferul lor”, ne-a mărturisit Lucreția Vartolomei, ma­nager și jucător la Crișul.
Mini-cantonamentul singurei echipe arădene angrenată în competițiile de seniori ale Federației Române de Handbal se încheie sâmbătă, cu o descindere la un SPA din Timișoara, pentru recuperarea după efort. Apoi, de luni, se intră în ciclu de pregătire săptămânal ce se va finaliza cu primul meci oficial al noului an. Pe 13 ianuarie, la Polivalenta arădeană sosește chiar liderul autoritar Minaur Baia Mare, ce are victorii pe linie în turul seriei B a Diviziei A de handbal feminin.

Recomandările redacției