handSala Sporturilor „Victoria” a găzduit, duminică, o competiţie de handbal feminin, organizată de Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Arad, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad şi Asociaţia Judeţeană de Handbal. Este vorba despre a 5-a ediţie a „Memorialului Monica Anghel”, organizat în memoria fostului cadru didactic şi inspector de sport în cadrul ISJ Arad. La turneu, care s-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare, au participat Unirea Gurahonţ, CS Unirea Sântana, CS Victoria Nădlac şi CSS Avram Iancu. Competiţia de suflet a fost câştigată de echipa gazdă, CSS Avram Iancu (profesor Adrian Dreghici), care s-a impus în toate cele trei meciuri disputate: 22-8 cu Sântana, 17-9 cu Gurahonţ și 16-12 cu Nădlac.
Pe locul secund s-a clasat echipa din Nădlac, 22-6 cu Gurahonţ şi 19-10 cu Sântana, iar pe trei a terminat Sântana, 15-9 cu Gurahonţ. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Alexandra Anghel, fiica regretatei profesoare.
„Competiţia s-a desfăşurat într-un climat de sportivitate, participantele omagiind în acest fel memoria acestei doamne, care a fost un profesor şi un părinte deosebit”, spune Pompiliu Moldovan, director al Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu”.

Recomandările redacției