Handbalistele de la CSS Avram Iancu au câştigat „Memorialul Monica Anghel”

0
297

handSala Sporturilor „Victoria” a găzduit, duminică, o competiţie de handbal feminin, organizată de Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Arad, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad şi Asociaţia Judeţeană de Handbal. Este vorba despre a 5-a ediţie a „Memorialului Monica Anghel”, organizat în memoria fostului cadru didactic şi inspector de sport în cadrul ISJ Arad. La turneu, care s-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare, au participat Unirea Gurahonţ, CS Unirea Sântana, CS Victoria Nădlac şi CSS Avram Iancu. Competiţia de suflet a fost câştigată de echipa gazdă, CSS Avram Iancu (profesor Adrian Dreghici), care s-a impus în toate cele trei meciuri disputate: 22-8 cu Sântana, 17-9 cu Gurahonţ și 16-12 cu Nădlac.
Pe locul secund s-a clasat echipa din Nădlac, 22-6 cu Gurahonţ şi 19-10 cu Sântana, iar pe trei a terminat Sântana, 15-9 cu Gurahonţ. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Alexandra Anghel, fiica regretatei profesoare.
„Competiţia s-a desfăşurat într-un climat de sportivitate, participantele omagiind în acest fel memoria acestei doamne, care a fost un profesor şi un părinte deosebit”, spune Pompiliu Moldovan, director al Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.