Handbalul românesc se reia pe 3 septembrie, după 6 luni de pauză!

0
173

Sferturile Cupei României, restante din sezonul trecut, CSM Slatina – CSM București și SCM Rm. Vâlcea – Dunărea Brăila, sunt partidele care deschid sezonul actual.
În ședința Consiliului de Administrație al FR Handbal, de luni, 24 august, s-a votat reînceperea competițiilor în handbalul românesc.
Prima „strigare” va fi la Cupa României, la fete, competiție care se va disputa între 3-6 septembrie 2020, la București. Rapid București și Gloria Buzău sunt calificate în Final Four, iar ultimele două formații vor fi stabilite în urma meciurilor CSM Slatina-CSM București și SCM Rm. Vâlcea-Dunărea Brăila, din 3 septembrie 2020.
Pe 5 septembrie se dispută semifinalele: Rapid cu învingătoarea dintre SCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila și Gloria Buzău cu câștigătoarea disputei CSM Slatina – CSM București.
Pe 6 septembrie 2020 se joacă finalele. Echipele vor fi cantonate la Hotelul „Rin” și vor intra în regim de cantonament.
În ordine cronologică, se vor disputa apoi turneul de promovare în Liga Națională Feminin (7-11 septembrie, la Sf. Gheorghe), turneul de promovare în Liga Națională Masculin (11-13 septembrie, Cheile Grădiștei).
Final Four-ul Cupei României se va juca în week-endul 12/13 septembrie 2020, tot la Sf. Gheorghe, semifinalele disputându-se după următorul program: Dinamo București-CSM Bacău și Poli­tehnica Timișoara-Dobrogea Sud Constanța.
Liga Zimbrilor, primul turneu la Sf. Gheorghe
Campionatul masculin se va relua și el în 15 septembrie. Primele etape se vor disputa în sistem turneu, pe teren neutru. Trei etape se joacă la Sf. Gheorghe pe 15-17 septembrie. La fete, o hotărâre în privința începerii campionatului se va lua la începutul lunii septembrie.
Sursa: gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.