Daniel-RadcliffePrietenii lui Daniel Radcliffe, 24 de ani, actorul făcut celebru de rolul Harry Potter, sunt foarte îngrijoraţi de tot mai desele derapaje cu droguri şi alcool ale acestuia.

Prietenii lui Daniel Radcliffe, cel care a fost idolul a milioane de copii din întreaga lume graţie personajului Harry Potter, nu ştiu ce să mai facă pentru ca actorul să nu ajungă precum Macaulay Culkin, starul din “Home Alone” căruia drogurile i-au ruinat viaţa. Surse apropiate lui Radcliffe au declarat presei din SUA că acesta duce o viaţă bazată pe petreceri epuizante la care consumă pahar după pahar de vodcă, tequila şi whisky, ba mai mult, se şi droghează, uneori în exces.

Se teme pentru viaţa lui

Un prieten de-al actorului a dezvăluit că se teme pentru viaţa lui Daniel, povestind că la una dintre cele mai recente petreceri la care a participat, starul a fost văzut lovindu- se de pereţi şi de oamenii din jur, fiind beat mort şi drogat.

Are o avere de 86.000.000 de dolari

Daniel Radcliffe este cunoscut publicului pentru apariţia în cele opt producţii “Harry Potter”. Actorul a strâns o avere de 86 de milioane de dolari de pe urma seriei de filme şi a fost idolul mai multor generaţii de copii şi adolescenţi.

Sursa: http://www.libertatea.ro

Recomandările redacției