Hațegan a scăpat de emoțiile infectării cu COVID-19 și se pregătește să devine tătic pentru a doua oară

0
260

Pe 10 martie, Ovidiu Hațegan arbitra, la Valencia, partida retur din cadrul optimilor de finală ale Champions League, dintre „lilieci” și surpriza plăcută, Atalanta Bergamo. La acea dată, atât Spania, cât și Italia, se confruntau zilnic cu diagnosticarea a zeci de cazuri de coronavirus, pentru ca astăzi situația să fie dramatică în ambele țări.
La revenirea în țară, „centralul” arădean a intrat automat în izolare, alături de colegii săi de brigadă, Octavian Șovre și Sebastian
Gheorghe, plus Sebastian Colțescu, ca și al patrulea „oficial”. Nu au lipsit și temerile pentru Hațegan, care a avut unele simptome ale coronavirusului, însă, din fericire, testul i-a ieșit negativ. „Suntem toți sănătoși, slavă Domnului! Dintre toți, eu am fost singurul care am avut ceva simptome, în sensul că am avut o tuse seacă. Nu ceva grav, în alte condiții poate nici nu aș fi băgat de seamă. Recunosc, m-am speriat puțin având în vedere și faptul că soția este însărcinată. Am făcut testul și vineri mi-a venit rezultatul, este negativ. Am avut emoții, abia așteptam să aflu rezultatul. Mulțumesc tuturor celor care s-au interesat de sănătatea noastră, am primit multe telefoane în această perioadă. Este un moment dificil pentru toată lumea, dar va trece. Trebuie să fim însă atenți și să ne protejăm, pe noi și pe cei apropiați nouă! Vom avea timp să facem totul, dar acum trebuie să avem grijă de sănătatea noastră și nimic mai mult! E tot ce contează! Să fim responsabili și să res­pectăm măsurile luate de autorități!”, a spus Ovidiu Hațegan, citat de frf.ro.
Între timp, cel mai bine cotat arbitru român a și ieșit din carantină, prilej cu care anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe contul de Facebook al soției Nicoleta faptul că va deveni din nou tătic. „De mult timp, noi, toți trei am avut o dorință, un vis, și anume acela de a veni în familia noastră și o fetiță!!!Si atât de mult ne-am dorit a ni se îndeplini acest vis,încât atunci când s-a întâmplat, nu a mai fost un vis,ci o minune de la Dumnezeu!!!I În decembrie, cu trei zile înainte de ziua mea (n.a. 6 decembrie), am primit această veste minu­nată!!!”
Ovidiu și Nicoleta Hațegan mai au un băiețel de 8 ani, Matei, iar acum îi vor oferi și o surioară. Arbitrul arădean a trecut în luna noiembrie 2018 printr-un moment extrem de dificil, pierzându-și mama bolnavă. Vestea decesului o primise chiar în pauza meciului Germania – Olanda (2-2), pe care l-a condus la Gelsenkirchen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.