pancota atletico bekescsabaȘoimii Pâncota s-a destins în ultima zi a stagiului petrecut în Ungaria, încheind frumos o săptămnă plină. Trupa lui Dan Cuedan a spulberat Atletico Bekescsaba (Liga
a VI-a maghiară), avându-i pe atacanții Băd și Staicu în formă excelentă. Cei doi fotbaliști menționați au înscris fiecare câte trei goluri, lista de 7-0 final fiind completată de Suciu.
„Trebuia să întâlnim un alt adversar, dar a căzut jocul, deoarece Liga a III-a în Ungaria începe acum. Am ieșit fără niciun accidentat din cantonament, a fost o săptămână, s-a simțit pe final oboseală. Unii jucători au plecat mai repde din cantonament cu o zi, au jucat sâmbătă pentru Șoimii II în Cupa României (n.r.  9-3 cu Recolta      Apateu) – Irimia, Lengyel și Sălăjan, Bulzan au fost pe teren 90 de minute, iar Issa Mitu și Morar câte 45 de minute”, a relatat antrenorul Șoimilor.
Nica – Maghici, Rusu (70 Crușoveanu), Crușoveanu (46 Lung), Siminic – Polgar, Pantea (46 Ugoceanu), Suciu, Dubeștean (46 Huțanu) – Staicu, Mihai (60 Băd) a fost formula pîncotană în amicalul de ieri dimineață. După ultimul fluier, divizionara secundă s-a întors acasă.
„Intrăm în altă perioadă a pregătirilor, lucrăm de acum mai mult pe plan tehnico-tactic. Sperăm să fie apți toți jucătorii din punct de vedere medical și să abordăm cu speranță și încredere acest prim an de liga a II-a”, a încheiat Cuedan.

Recomandările redacției