Miercuri, la lumina reflectoarelor, pe terenul sintetic din Miercurea Ciuc, și-au dat întâlnire două dintre divizionarele trei cu pretenții. Gazdele de la AFK Csikszereda impart în două clasamentul seriei a V-a, în timp ce Național Sebiș e pe 4 în C4, intenționând să lupte până la capăt pentru promovare.
Formația antrenată de ex. rapidistul Robert Ilyeș a făcut o primă repriză bună, a condus cu 1-0 după 45 de minute, dar omologul său de pe banca Sebișului avea să facă mutarea câștigătoare. Intrat pe gazon la pauză, Cosmin Negoescu a marcat de nu mai puțin trei ori în poarta adversă, decizând – practic – amicalul cu scorul de 3-2.
Gruparea de pe malul Crișului Alb a evoluat în formula: Tomșa – Bogdanovici, Stupu, Neacșu (46 Petrovici), Stoian – Avramescu, Lazea – Rus, Mihuța, Z. Radu (65 Susan) – Rădulescu (46 Negoescu). Neaga nu a folosit tot lotul, dar cu siguranță o va face azi, contra Tărlungeniului, la meciul de verificare ce încheie aventura sebișenilor în cantonamentul de iarnă de la Băile Tușnad.

Recomandările redacției