Helmuth Duckadam, în doliu. Tatăl său s-a stins din viață!

0
481

Momente extreme de grele pentru Helmuth Duckadam. Legendarul portar al Stelei a anunțat că una din cele mai dragi ființe din viața a murit.

Conform Romaniatv.net, Helmuth Duckadam traversează una dintre cele mai cumplite perioade din viața sa. O persoană foarte importantă din familia lui s-a stins din viață, iar suferința și dorul l-au îngenuncheat pe fostul mare portar. El a transmis un mesaj sfâșietor în memoria ființei dragi lui care a părăsit această lumea.

Tatăl lui Helmuth Duckadam a murit și, la scurt timp după ce a survenit decesul, legendarul portar a așternut pe o rețea de socializare câteva rânduri extrem de emoționante. Părintele fostului sportiv a încetat din viață ieri, iar mesajul lui a fost însoțit de poza de mai jos în care apar mama și tatăl său.

“Am așteptat-o… dar nu am vrut să vină. A venit acum vestea că s-a stins VASILE PETRE, TATA, care m-a crescut și bărbatul care a făcut-o fericită pe mama. De fiecare dată când plecăm de acasă, din Semlac, ne îmbrățișam și-L rugam pe Dumnezeu să-l țină până la următoarea mea vizită. 

Din păcate, de azi nu am să-l mai pot ține în brațe, dar va rămâne in mintea și sufletul meu. Te-am iubit și îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică!”, a scris Helmuth Duckadam pe contul său oficial de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.