Helmuth Duckadam pleacă de la FCSB: „Am simțit că nu mai sunt dorit acolo”

0
591

Semlecanul Helmuth Duckadam și-a dat demisia de la FCSB. Fostul mare portar al Stelei a declarat că nu mai era dorit și că s-a simțit marginalizat. Duckadam a fost preșe­dinte de imagine la echipa lui Gigi Becali și s-a declarat în mai multe rânduri ca un susținător al acesteia în războiul cu CSA Steaua, echipa Armatei.
„După multe ezitări am decis să îmi dau demisia. Am trimis-o pentru că nu puteam merge la echipă că nu am avut testul Covid. Am simțit că nu mai sunt dorit acolo. Au vrut să mă dea afară și în urmă cu trei săptămâni. M-a sunat Argăseală și mi-a spus că vrea să rezilieze contractul, am vorbit cu Gigi Becali și după m-am gândit că mai bine să îmi dau demisia decât să fiu dat afară. Nu se va schimba absolut nimic. Am simțit că nu mai sunt dorit pentru că nu am fost chemat nici măcar să fac testul pentru Covid. Oricum cuvântul meu nu conta. Nu e prima dată când mi s-a micșorat salariul la FCSB, dar nu asta a contat. Faptul că am fost marginalizat m-a durut”, a declarat Duckadam la Digi Sport în seara în care FCSB-ul a pierdut cu 1-0 derby-ul cu CFR Cluj, din Gruia. A decis autogolul lui Ovidiu Popescu, fotbalist care a trecut și print curtea UTA-ei.
Patronul lui FCSB, Gigi Becali, a comentat și demisia în direct, la emisiunea „Fotbal Club”, de pe Digi Sport, demisia lui Helmut Duckadam, care a făcut înconjurul presei. „Nu trebuie să mă întrebați pe mine, vă întreb eu pe voi, că am văzut la televizor. Pe mine mă interesa omul Helmut Duckadam, nu l-am adus la FCSB ca legendă, am avut relația asta cu el datorită caracterului său. Eu dictez la FCSB, dar nu pot să dictez celor de aici să-l consulte pe Duckadam. Au fost tăieri de salarii peste tot”, a explicat omul de afaceri.
Helmut Duckadam, portarul arădean intrat în Cartea Recordurilor, a crescut la Școala Sportivă Gloria. A apărat patru ani buturile UTA-ei, din 1978 până în 1982, după un rodaj la Constructorul Arad.
Rămâne în istorie după acea finală de la Sevilla, când a apărat toate penaltyurile
executate de FC Barcelona. După accidentarea care i-a oprit brusc acensiunea, și-a încheiat cariera la Arad, unde a jucat pentru Vagonul și CPL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.