Hermannstadt Sibiu susține că nu este corect ca echipa să plătească pentru inconștiența de la Dinamo Bucureşti

0
535

După ce sibienilor le-au fost amânate meciurile cu echipa Dinamo, iar deplasarea către București a fost anulată, finanțatorul echipei sibiene, Claudiu Rotar e revoltat și spune că echipa suferă din cauza altora.
Hermannstadt avea programat azi și luni meciuri cu Dinamo. Însă, cele două meciuri au fost amânate din nou de către LPF, miercuri seara. Motivul a fost trimiterea în carantină timp de 14 zile a întreg lotului și staff-ului „câinilor“, de către DSP Ilfov. Nevoiți să-și anuleze deplasarea la București, sibienii condamnă inconștiența celor de la Dinamo.
„Nu e corect să plătim pentru inconștiența de la Dinamo. Noi facem totul corect, numai eu știu cât efort depunem să ne ținem jucătorii departe de tentații, iar acum să suferim din cauza lor? Nu e corect să plătim noi sau Chindia sau Iașiul pentru inconștiența de la Dinamo, acolo unde e clar că nu s-a respectat protocolul sanitar. Vă dau un exemplu. Acum stăm până pe 1 august, când întâlnim pe Viitorul, Iașiul joacă, bate două meciuri, trece în fața noastră și noi ajungem sub presiune”, a comentat finanțatorul Claudiu Rotar, pentru GSP.RO. Rotar vine cu soluții care ar putea scoate echipa din impas. Finanțatorul echipei este de acord cu înghețarea play-out-ului sau promovarea directă a echipelor din Liga a II-a.
„Soluția ar fi ca Dinamo să folosească juniorii, după ce li se fac testele de COVID, sau pur și simplu să piardă prin forfait,
0-3, meciurile cu noi. Și așa nu văd ce date s-ar mai putea găsi pentru a fi reprogramate. Sigur, se poate lua în calcul înghețarea play-out-ului. Să nu retrogradeze nimeni, iar din liga a doua să vină încă două sau patru echipe, iar sezonul viitor să avem mai multe meciuri pe aceiași bani din drepturi TV, astfel încât deținătorul lor să-și scoată paguba de acum“, a adăugat Claudiu Rotar.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.