hygied1Odată cu retragerea din campionat a Gloriei, Victoria Zăbrani rămâne principala adversară a Progresului Pecica la câștigarea campionatului Ligii a IV-a. Pentru asta, însă, trupa lui Leontin Pința trebuie să treacă de la statutul de supriză plăcută la cea de certitudine, iar pentru asta ar fi nevoie de câteva achiziții.
În primul rând, e nevoie de un atacant de careu, pe care, se pare, „alb-roșii” l-au identificat în măceanul Alin Gligor. „Dacă aveam un om adevărat de gol am fi fost și mai aproape de Pecica. Apoi, fiind tineri și puțini speriați de locul pe care am ajuns, la meciurile cu miză, cum a fost cel de la Pecica, am fost puțin depășiți de situație. Dar toate aceste lucruri vrem să le remediem la primăvară, cu mențiunea că că vom continua politica bazată pe jucători tineri. Avem mare încredere în antrenorul Leo Pința, în abilitatea sa de a lucra cu jucători aflați la începutul carierei, cunoscându-i pe mulți dintre ei la nivel de Arad”, a precizat Tibi Nicula.
Președintele Victoriei e convins că în privința lui Andrei Topai a dat lovitura, cu mențiunea că: „Dincolo de
valoarea sa ca jucător, m-a impresionat și îndurerat maniera în care a fost tratat. Ne bucurăm că am putut să îl ajutăm și vom avea răbdare cu el. S-ar putea să nu putem conta pe el o bucată bună de timp, dar când va reveni pe teren va aduce un plus calitate echipei noastre”.
Până la evetuala înregimentare a lui Alin Gligor, Pința își dorește un alt fost component al Gloriei. Norbert Higyed (foto), care a evoluat și pentru Sebiș în Liga a III-a, este în negocieri avansate cu Zăbraniul și ar rezolva problema celui de-al doilea atacant.
Viceliderul Ligii a IV-a și-a luat vacanță până pe 15 ianuarie, pentru ca o săptămână mai târziu să intenționeze să plece în cantonament la Moneasa.

Recomandările redacției