Hillary Clinton devine prima femeie din istoria SUA nominalizată în lupta pentru prezidenţiale de un partid cu o importanţă majoră

0
360
LAS VEGAS, NV - MAY 05: Democratic presidential candidate and former U.S. Secretary of State Hillary Clinton speaks at Rancho High School on May 5, 2015 in Las Vegas, Nevada. Clinton said that any immigration reform would need to include a path to "full and equal citizenship." (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Congresul Partidului Democrat din Philadelphia a adus în lupta pentru prezidenţiale prima femeie nominalizată de un partid cu o importanţă majoră din istoria SUA, informează CNN. Fosta prima doamnă, actual senator de New York şi, totodată, secretar de stat, a fost desemnată oficial de partidul Democrat pentru a intra în lupta cu Donald Trump şi pentru a câştiga alegerile prezidenţiale intrând astfel în istoria Americii.

Hillary Cinton urmează să accepte în mod oficial numirea în cursul zilei de astăzi, însă marţi seară a apărut public chiar de la convenţia partidului ce a desemnat-o principal candidat pentru a le mulţumi delegaţilor şi susţinătorilor, relatează CNN.

Printre participanţii la convenţie s-au numărat soţul acesteia, fostul preşedinte SUA, care a avut un discurs public emoţionant în care a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut soţia sa întreaga viaţă pentru o lume mai bună, dar şi Meryl Streep, marcantă personalitate în istoria cinematografiei mondiale şi deţinătoare a a trei oscaruri până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.