După ce la Balotești a înscris golul egalizator (2-2), Cătălin Hlistei a fost decisiv și în remiza de la Mioveni. Fotbalistul de bandă a beneficiat de o pasă filtrantă a lui Buia și l-a învins din unghi închis pe Croitoru, cu toată opoziția fundașului Burnea.
Față de precedenta deplasare, utistul de 23 de ani a remarcat suprafața de joc, dar și pe portarul Bodea, care la Balotești a fost învins de la punctul cu var, dar apoi s-a revanșat cu două penalty-uri apărate. „A fost un meci foarte greu, dar disputat pe un gazon excelent, așa cum ar trebui să arate un teren de fotbal. A fost o primă repriză slabă a noastră, cu multe greșeli, plus că s-a jucat 14 contra 11. Adversarii erau împinși de fiecare dată peste noi. A urmat o a doua repriză mult mai bună a noastră, în care am reușit să avem mai multe ocazii și să dominăm. Îi mulțumim și lui Bodea care ne-a scos iar și vreau să felicit toată echipa pentru că am revenit a nu știu câta oară. Am dat dovadă de caracter, iar munca pe care am depus-o la Moneasa și pe care o depunem în fiecare zi la antrenament se vede”, au fost cuvintele lui Hlistei la finalul confruntării de la Mioveni.
Pe final, tehnicul mijlocaș s-a aflat la finalizare în două situații destul de bune, dar a fost imprecis. „Există regretul că puteam scoate mai mult din cele două faze, dar, pe de altă parte, aș vrea să nu-l supărăm pe Dumnezeu. Avem patru meciuri fără înfrângere, o serie cu care nu ne-am prea întâlnit în tur și avem nevoie de un rezultat bun și la Călărași”, a adăugat Hlistei.
Cu reușita de miercuri seară, arădeanul a ajuns la „borna” cu numărul șase. „Îmi place golul indiferent de adversar și de teren, atâta timp cât nu e în propria poartă. Dar, atât azi, cât și la Balotești, fără un joc bun de echipă, reușitele mele nu ar fi însemnat nimic. Echipa rămâne mereu cea mai importantă”, a încheiat fotbalistul „Bătrânei Doamne”.

Recomandările redacției