Hlistei le-a cerut iertare fanilor arădeni pentru golul cu UTA: „Să terminăm ambele pe locurile direct promovabile în Liga 1!”

0
201

Daniel Pancu a anticipat bine, fotbaliștii Rapidului crescuți de UTA au făcut un meci bun împotriva fostei lor echipe. Dacă Amir Jorza a oferit assistul de la golul de 1-0 al lui Djuric, Cătălin Hlistei a înscris pentru 2-0, cu o lovitură puternică de cap la centrarea lui Sefer. Nu s-a mai înscris până la final, astfel că giuleștenii au luat fără mari probleme punctele din restanța cu „Bătrâna Doamnă” și urcă pe locul 3, la un singur punct în spatele adversarilor de miercuri.
Arădeanul Hlistei e, de altfel, golgheterul „alb-vișiniilor” cu 8 reușite. În plus are și două pase decisive. „A fost un meci greu, s-au întâlnit două echipe care joacă fotbal. Noi am profitat de ziua în plus de odihnă față de cei de la UTA, am pus presiune încă de la început și cred că am obținut o victorie meritată. UTA a fost mai obosită și asta am simțit-o și noi din teren, probabil își va reveni până la următorul joc. Am respect pentru mulți dintre fotbaliștii de la UTA, precum Cipri Rus, Ilie, Iacob sau Stancu, dar și pentru stafful tehnic cu care am lucrat și eu la Sanagov. Le urez baftă și sper ca la finalul campionatului să terminăm ambele echipe pe locurile direct promo­vabile în Liga 1”, spune mijlocașul giuleștenilor.
După gol, Cătălin Hlistei s-a bucurat mode­rat și chiar a împreunat mâinile, cerându-și iertare de la fanii „Bătrânei Doamne” pentru că l-a bătut pe Iacob. „Cu un ochi râd, cu altul plâng. Azi mi-am învins «părintele», cel care m-a format ca fotbalist și om, dar sunt profesionist și trebuie să-mi fac treaba pentru echipa unde evoluez acum. UTA are un loc aparte în inima mea”, a adăugat fotablistul de 25 de ani, ajuns în „alb-vișiniu” iarna trecută, după ce și Laszlo Balint plecase de la Snagov.
Pe rețelele de socializare s-a făcut un subiect din faptul că Hlistei ar fi răspuns pozitiv la înjurăturile venite pe adresa UTA-ei de la fanii Rapidului. De fapt, aceștia au scandat împotriva Stelei, ai căror fani sunt înfrățiți cu peluza arădeană și care au format, în mare parte, galeria „Bătrânei Doamne” miercuri, pe arena din Regie.
„Știu exact la ce am reacționat și nu era numele UTA-ei în discuție. Nu o să vorbesc niciodată rău de UTA, nu am înjurat și nu o să înjur vreodată UTA. La final, am venit la salutul galeriei Rapidului, fiindcă mi-a fost scandat numele, nimic altceva. UTA și Aradul sunt casa mea, cum aș putea să jignesc pe cineva de acolo?”, mai spune golgheterul bucureștenilor.
Meciul lui Cătălin Histei cu UTA a durat 40 de minute. Fotbalistul a acuzat probleme musculare și a cerut schimbarea, iar la ieșirea de pe teren a fost strâns cu putere în brațe de Daneil Pancu. Mijlocașul nu s-a antrenat normal înainte de meciul cu arădenii și a strâns din dinți să poată juca miercuri și, iată, să și marcheze împotriva fostei sale echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.