Hlistei și-a fracturat o coastă la o fază la care arbitrul a lăsat jocul să continue!

0
137

De parcă nu avea destule pro­bleme de efectiv, „Bătrâna Doamnă” l-a mai pierdut și pe Cătălin Hlistei pentru meciul de la Brașov și – eventual – meciurile de baraj pntru promovarea în Liga 1. În cel de-al doilea minut de prelungire al partidei cu Mioveniul, „decarul” UTA-ei a sărit la cap cu un adversar, care i-a și aplicat un cot la nivelul coas­telor, iar arbitrul de centru a lăsat jocul să continue. Mijlocașul utist a rămas la pământ, iar oaspeții aveau să dezvolte un atac destul de periculos pentru buturile lui Miron.
Imediat după meci, fotbalistul lui Nagy a fost transportat la Spital, unde filmul radiologic a evidențiat o fractură la nivelul coastei a 6-a. „Este inadmisibil. Arbitrul nici nu a dat fault și nici nu a oprit jocul. Puteam să asistăm la o nouă tragedie în fotbal în cazul în care coasta fracturată  i-ar fi împuns plămânul jucătorului nostru”,a răbufnit Zsolt Nagy, șeful staffului medical al „alb-roșiilor”.
Hlistei a primit automat trei săptămâni de repaus din partea medicilor, ceea ce înseamnă că e greu de crezut că se va mai putea conta pe el în acest sezon. Vă reamintim că  Gligor și Filaret sunt în continuare scoși din circuit, iar Polgar a ieșit și el accidentat de pe gazon, duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.