Horea Timiș, directorul DSP Arad: „Să sperăm că este vârful, dacă nu, este sfârșitul”

0
10448

Un mesaj emoționant și de-a dreptul sincer a transmis astăzi directorul Direcției de Sănătate Publică Arad, pe facebook.

Acesta a recunoscut că niciodată nu s-au mai confruntat, atât el, cât și colegii săi din domeniul sănătății din Arad, cu asemenea situații și scenarii ca acum. Prezentul este unul tulbure, iar încurajarea directorului Horea Timiș este să fim mai uniți ca niciodată:

„Stimați colegi, situația este dramatică în sectorul sanitar. Niciodată nu ne-am confruntat cu astfel de scenarii. Se fac eforturi inumane pentru a găsi soluții pe termen scurt, dar singura soluție pe termen lung este vaccinarea. Să sperăm că este vârful, dacă nu, este sfârșitul. Știu că este o tensiune pe care o simțim cu toții și un volum de muncă ce face diferența între furnizor de servicii medicale și vocație. Este momentul să fim solidari și să ne ajutam colegii. Este momentul să fim mai uniți ca niciodată. Nu sunt două sisteme de sănătate, este unul singur în care suntem împreună, cadre medicale și pacienți, în același timp.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.