Hoți fără noroc: au aruncat în aer un bancomat fără bani, în zona Gării

0
556

Persoane neindentificate încă și-au propus să spargă un bancomat, prin producerea unei explozii, însă după distrugerea aparatului, au constatat că bancomatul este gol. Acum, polițiștii sub coordonarea procurorului de caz efectuează cercetări pentru depistarea și tragarea acestora la răspundere penală. Fapta a avut loc în noaptea de 30 aprilie/1 mai.

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, este vorba despre distrugerea unui bancomat, la prima vedere prin utilizarea unui dispozitiv artizanal. Nu au fost sustrași bani, bancomatul nefiind alimentat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat la bancomatul în cauză, întrucât a fost făcută o sesizare cu privire la o tentativă de furt, prin acționarea cu obiecte contondente asupra fantei bancomatului, în perioada Sărbătorilor Pascale. Ca o primă masură de siguranță, au fost ridicați banii din bancomat de către personalul calificat al unității bancare.

A fost efectuată cercetarea la fața locului, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru tentativă de furt calificat.

După modul de operare, polițiștii au stabilit că ar fi vorba de cel puțin două persoane implicate. În continuare se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor responsabile prin administrarea tuturor mijloacelor de probă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.