Hoții își continuă activitatea fără să fie deranjați de nimic. După ce în ultimele luni au avut loc o mulțime de incidente în care mașinile erau sparte și se furau bunuri din ele, avem dovada clară că lucrurile au rămas încă neschimbate.
Noaptea trecută, în jurul orei 21:45, un individ a fost surprins în timp ce încerca să caute sub prelata unui autoturism. El a fost văzut însă imediat de o persoană care se afla chiar în acele momente la balcon. Văzând ce intenții are persoana curioasă, femeia aflată la balcon nu a așteptat prea mult și i-a și atras atenția cu: „Ce faci acolo?„. După ce a realizat că cineva îl vede, individul a privir-o și a plecat în pas grăbit mai departe.
Incidentul a avut loc în cartierul Alfa și este cunoscut faptul ca multe altele s-au întâmplat în tot orașul. Din păcate, lucrurile rămân în mare parte neschimbate. Polițiștii nu au cum să îi vadă pe toți și nici nu pot fi identificați pentru că aproape niciodată nu se știe cine ar fi putut fi responsabil pentru furturi.
Aradul a ajuns să fie un oraș prădat de hoți necunoscuți și care provoacă pagube materiale multora dintre cetățeni.

 

Foto preluată dintr-un videoclip/AradTraffic

Recomandările redacției