Hoții de catalizatoare care au băgat groaza în arădeni, au fost prinși: printre aceștia se află și un minor

0
29836

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Arad au reținut în 19 august, trei tineri din județul Timiș, bănuiți de comiterea mai multor furturi de catalizatoare de pe raza județului Arad.
Din cercetări a reieșit că, în perioada 28 aprilie – 07 iunie, cei trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani ar fi sustras pe timpul nopții, prin tăiere, 27 de catalizatoare de pe autoturisme parcate în municipiul Arad cauzând un prejudiciu de peste 30.000 de lei.
Totodată, aceștia ar fi beneficiat de sprijinul a două persoane un bărbat de 35 de ani, din orașul Lipova, și o tânără de 18 ani, din orașul Pâncota, care le-ar fi asigurat transportul la comiterea faptelor, în prezent bărbatul fiind arestat într-o altă cauză.
La activități, au participat polițiștii Biroului de Investigații Criminale, Secției 1 Vlaicu și Secției 2 Micălaca.
De asemenea, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Update : Cei trei tineri bănuiți de furtul a 27 de catalizatoare de pe raza județului Arad au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.